18 gener, 2022

Tac Osona ha iniciat la formació de 10 persones per tirar endavant un nou projecte de l’obrador

El centre especial de treball de Sant Tomàs, la fundació Tac Osona ha engegat una formació dual teòric/pràctica per a 10 persones amb discapacitat per tal de capacitar-los permetent ampliar les seves competències en el sector agroalimentari i que algunes d’elles puguin accedir a un lloc de treball en el nou projecte de l’obrador de Sant Tomàs.

Es tracta d’una nova iniciativa de l’entitat que ha de permetre crear més oportunitats per inserir persones, tant socialment com laboralment, i per tant, aconseguir una millora de la seva qualitat de vida i també de les seves famílies. En aquesta formació es treballaran conceptes com la capacitat organitzativa, la flexibilitat, la polivalència, la constància, la tolerància a la monotonia i a la pressió productiva. Amb aquests aprenentatges, s’augmenten les probabilitats d’aquests alumnes a trobar feina dins el sector de l’alimentació o qualsevol altre sector.

Aquesta formació vinculada al nou projecte agroalimentari del CET Tac Osona compta amb el suport de l’obra social de la Fundació La Caixa, la Confederació Empresarial Espanyola d’Economia Social (CEPES) amb els Fons Socials Europeus i de la Fundación ONCE.

 

També pot interessar-te...