13 abril, 2022

Tac Osona ha guanyat el concurs del servei de jardineria a Santa Eugènia de Berga

L’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga ha adjudicat a Tac Osona, el Centre Especial de Treball de Sant Tomàs, el contracte de manteniment de jardineria al municipi després que el consistori fes un concurs per adjudicar aquest servei i el reservés a centres espacials de treball.

La tasca que estan desenvolupant les brigades de treball del Tac Osona és la del manteniment i conservació dels espais verds del municipi. Això inclou, entre d’altres, el manteniment, la conservació i la reforma de l’arbrat viari, parterres arbustius o jardineres, la retirada dels residus sòlids que es trobin en les zones objecte del contracte i l’eliminació de les males herbes desenvolupades en voreres i calçades de les vies públiques.

Es tracta d’un seguit de serveis que també inclouen el desbrossat de zones verdes i marges, la sega i la recollida de restes vegetals o la plantació i el manteniment dels arbres del poble. Unes obligacions que permeten ocupar a 2 persones i 1 monitor 2 dies a la setmana.

 

D’esquerra a dreta: Marc Roma, treballador brigada de Santa Eugènia, Gerard Roca, monitor del Tac Osona, Abdel El Yaakoubi, treballador del TacOsona, Joana Maria Ortega, regidora d’hisenda i serveis socials de Santa Eugènia, Enric Pou, tècnic del Tac Osona, Aïda Sánchez, treballadora del Tac Osona, Romualdo Pérez, regidor de medi ambient i acció rural de Santa Eugènia i Albert Rovira, treballador del Tac Osona.

També pot interessar-te...