1 febrer, 2023

Tac Osona ha fet l’enjardinament de la rotonda de l’Esperança de Gurb

El servei de jardineria de l’empresa social de Sant Tomàs, Tac Osona, ha dut a terme les tasques per realitzar l’enjardinament de la rotonda de l’Esperança de Gurb i el parterre del voltant. Els treballs que han durat 3 mesos i ha ocupat a 8 persones, ha volgut recuperar el significat d’aquest accés al municipi que antigament era l’antic camí ral cap a Sant Bartomeu i a més, oferir un paisatge cuidat format per uns parterres ornamentals i gespa.

Les tasques van començar a l’octubre amb l’acondicionament del terreny de la rotonda a través dels treballs de desbrossada i moviment de terres per deixar l’espai en condicions per tal de poder-hi plantar sis unitats de plataners que estan alineats per indicar el traçat de l’antic camí ral, un parterre amb planta vivaç que inclou un sistema de reg per degoter, fer un engravat a la banda esquerra dels arbres i sembrar llavor de gespa.

Les tasques que van acabar el passat mes de desembre també han comportat el subministrament i la instal·lació d’un nou màstil d’acer inoxidable de 8 m d’alçada i l’enjardinament d’una àrea a la zona central i laterals amb roserars de diferents varietats i colors.

També pot interessar-te...