18 gener, 2022

Tac Osona farà la recollida de les andròmines a Manlleu

Tac Osona, l’empresa social de Sant Tomàs, ha guanyat el concurs que l’Ajuntament de Manlleu va convocar per recollir les andròmines dins el procés de recollida porta a porta que ara s’implantarà a la ciutat. El consistori va reservar aquesta part de la concessió a centres especials de treball d’iniciativa social i Tac Osona ha estat l’escollida.

El contracte amb el consistori és pels propers 8 anys i permetrà donar feina a una brigada de dues persones durant tres matins a la setmana. La tasca que realitzaran serà la de recollir els residus voluminosos d’origen domèstic i transportar-los fins a la deixalleria municipal o allà on l’Ajuntament determini. Els treballadors del Tac també hauran de recollir les andròmines que es generin a les dependències públiques així com els que s’abandonin a la via pública o fora del nucli urbà.

Per Tac Osona aquesta concessió permet adquirir coneixement i especialització en un sector rellevant com és la recollida porta a porta que es va replicant progressivament en altres administracions municipals i comarcals.

També pot interessar-te...