25 novembre, 2022

Les patates de Sant Tomàs s’emporten el premi de consultoria estratègica en la 6a edició del programa B-Value

El projecte de les patates de Sant Tomàs ha rebut el reconeixement del jurat de la sisena edició del programa B-Value per la seva “capacitat de creixement” i d’emprenedoria i s’ha emportat el premi de consultoria estratègica a càrrec de PWC “per tal d’ajudar a impulsar-ne la línia de negoci”. Es tracta d’un dels premis que concedeix el jurat d’aquest certamen que ha destacat que es tracti d’un projecte que ja està en marxa i que el producte es trobi ja a la venda.

B-Value és una iniciativa impulsada per la Fundació Banc Sabadell i la Fundació Ship 2B, amb la col·laboració de la Fundació Juan Entrecanales de Azcárate, per fomentar l’acceleració per entitats socials que promouen la transformació del sector social a través de la innovació.  El projecte de les patates de l’obrador de Sant Tomàs ha arribat a la final d’aquesta iniciativa que ha tingut lloc aquest dijous a la tarda a l’auditori de Banc Sabadell a Barcelona.

La sisena edició del programa B-Value va començar el mes de febrer amb 40 participants i durant aquests mesos el projecte de les patates de Sant Tomàs ha anat superant etapes fins arribar a formar part de les 10 entitats considerades “transformadores”. El programa ha anat oferint als participants sessions de mentoria personalitzades i trobades formatives per ajudar a fer créixer aquestes iniciatives amb finalitat social que promouen, pràcticament totes, llocs de treball per a persones amb risc d’exclusió social.

Els altres finalistes han estat A+familias, Asociación Experientia, COPEDECO S. Coop, ENSUMA Empleo Social, Fundació EuroPACE, Fundació Privada Ared, Fundació Privada Integra Pirineus, Fundación Blum, Fundación Oxfam Intermón.