20 juny, 2023

La Cuina de Sant Tomàs ofereix els seus menús a través d’una màquina d’autoservei a la UVic

El servei de la Cuina de Tac Osona ofereix els seus menús a l’alumnat i treballadors i treballadores de la UVic a través d’una màquina d’autoservei que permet arribar al client minimitzant l’impacte mediambiental i oferint una experiència com a persona usuària diferenciadora. La start up osonenca Awayter és l’empresa que ha fabricat i patentat aquesta màquina que permet a la Cuina de Sant Tomàs arribar al consumidor final a través d’un servei immediat i a més de forma ininterrompuda.

La màquina ja està instal·lada a la zona del menjador del campus Miramarges de la UVic, i a partir d’aquest dimarts dia 30 de maig ja estarà en funcionament. Durant les primeres setmanes els que en comprin tindran un descompte del 15% en el preu dels plats. Segons la responsable de la Cuina de Sant Tomàs Imma Aumatell ubicar aquesta primera màquina en dos punts del campus universitari permet “oferir la nostra proposta culinària a un públic que necessita flexibilitat i disposar d’opcions de menjar ràpid i valora que sigui saludable. Oferim propostes de primers i segons plats”.

A través d’aquesta màquina s’ofereix un sistema d’autoservei amb un quiosc autònom digital d’aliments frescos, envasats, termosellats i refrigerats que es podran comprar les 24 hores els 7 dies a la setmana i sempre que les instal·lacions de la UVic estiguin obertes. Les propostes comptaran amb la informació detallada dels plats (ingredients, al·lèrgens, valor nutricional) i es podrà pagar amb targeta de crèdit a través de la pantalla tàctil amb usabilitat intuïtiva.

Aquest projecte ha estat subvencionat per:

 

I també ha comptat amb el suport de la Confederación Empresarial Española de la Economia Social (CEPES):