10 juny, 2021

Formació en hàbits saludables pels treballadors de Tac Osona

Tots els treballadors del Centre Especial de Treball Tac Osona, repartits en 19 grups diferents, estan rebent una formació en hàbits saludables que s’emmarca en les accions que Sant Tomàs ha organitzat enguany amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball, que se celebra el 28 d’abril.

El curs, repartit en 2 sessions, l’imparteix Blanca Esteve, nutricionista del centre Aleanutri, Els objectius d’aquesta formació són proporcionar recursos i coneixements per aconseguir bons hàbits saludables, oferir recursos culinaris i alimentaris per dur a terme una alimentació saludable i aprendre a planificar menús per aconseguir bons hàbits saludables.

En les diferents sessions hi ha l’acompanyament d’una referent de l’equip d’USAP per donar el suport necessari a les persones assistents. El dia 13 d’abril es va fer la primera sessió pel primer grup, i la darrera sessió es farà el 21 de juny.

El curs es fa en diferents espais com són les instal·lacions de Tac Osona a Vic i a Manlleu i a l’edifici del CDIAP Tris Tras.

També pot interessar-te...