Logo TAC Osona
Logo Sant Tomàs - Parmo

Els serveis de Tac Osona

A Tac Osona som conscients de les necessitats diverses del món de l'empresa, de les administracións i dels particulars. Per això hem adequat el nostre ventall d'oferta per donar resposta tant a serveis periòdics i continuats que són optimitzats a través de l'externalització, com a necessitats puntuals i esporàdiques.

Us oferim un servei integral en la gestió dels espais públics dels ajuntaments, empreses i també particulars. 

 

Neteja i manteniment d’espais

Duem a terme un ampli ventall de serveis de neteja, amb maquinària i de forma manual, amb regularitat i puntualment, en edificis i exteriors. Treballem amb equips especialitzats, que realitzen les tasques amb la major discreció a fi de no interferir a les activitats diàries dels clients, adaptant el servei al seu horari i necessitats.

  • Neteja d’edificis i equipaments. Neteja d’oficines, escoles, llars d’infants, pavellons, comunitats de propietaris... a diari o setmanalment.
  • Neteja amb maquinària. Neteja de pàrquings o espais grans amb maquinària especialitzada, ja sigui fregat i/o escombrat.
  • Neteja de vidres. Servei de neteja de vidres amb elevadors, escales i/o perxes.
  • Neteja de vehicles. Servei de neteja manual de vehicles
MANLLEU   08560   -   Alp, 14   -   T. 93 850 61 19           VIC   08500   -   Sot dels Pradals, 7   -   T. 93 889 38 02           www.tacosona.cat